jueves, 12 de mayo de 2011

Mentides sobre mentides

De veritat algú es creu el que està dient el PP de Montaverner? Ens sorprén moltíssim com una persona que ha estat a l'opocisició uns quants anys NO S'HAJA ENTERAT DE RES! NI TAN SOLS DEL QUE HA VOTAT ALS PLENARIS! Montaverner es mereix açò?

Nosaltres no farem castells a l'aire, perquè tot el que diem es pot demostrar en papers, com ara exposarem.

Tot el mon veu el que hem fet, res es inventat: VPO's, polígons, ordinadors a l'escola, pavelló cobert, rehabilitació del convent, gespa artificial ... etc etc etc... siguem una mica seriosos perfavor i proposem coses, que es el que fem nosaltres i que es deixen de provocar i crispar a tothom.

Anem a contestar alguna de les declaracions que la senyora Amparo Roses penja al seu blog (soles algunes ... que sino tindriem que fer un altre blog només d'aclaracions).

Diuen que gràcies a la gestió del PP tenim ordinadors a l'escola, perquè els ha posat diputació. PRIMERA MENTIDA. Menys mal que ha estat 4 anys a l'oposició, serà la única persona del Poble que no sap que els ordinadors i les pissarres digitals van vindre per un dels plans de Zapatero, del Ministeri d'educació gràcies a unes gestions de Joan Chornet.

Diuen que gràcies a les seues gestions hem aconseguit tot el que tenim (gespa, pavelló ... etc.). ALTRA MENTIDA. ELLS NO HAN FET RES DE RES. Tot el que s'ha conseguit de Diputació ha segut per gestions directes i els contactes de l'actual Alcaldessa i de Joan Chornet.

També diuen que negociaran amb els veïns per a llevar les antenes de telefonía mòbil ... ENS SEMBLA UN INSULT. Tots sabem que el seu president local E. F. es un dels responsables, ja que té a dalt de sa casa una macro antena , que ha fet en tots estos anys des de que s’ha constituït l’associació en contra de les emissions electro magnètiques ? , voleu que vos ho diga, per als que no ho sabeu , passar olímpicament dels associats, dels veïns, de les pancartes , del poble i de l’Ajuntament, ell va renovar el contracte amb la companyia Movistar quan sabia que des de l’ajuntament i l’associació estaven iniciant els tràmits per aplegar a un acord amb els propietaris de les vivendes. I en mes d’una ocasió no va acudir ni a les reunions convocades per l’associació (per escrit) . Ell també controla tots el papers de la finca ho siga que deurà de ser l’administrador........................... o siga una VERGONYA.

Diuen que llevaran l'antena de Vodafone del cementiri, justament la única que no preocupa, quins artistes!

Senyora Amparo, menys fotos i més treball. Els que formem part d'este projecte ho fem perquè estimem al Poble i volem treballar per ell, per a que continue progressant com els darrers 24 anys. Li recorde que cap Poble a la Vall ha progressat com el nostre.

Deixe a banda la crispació i els falsos testimonis. La gent del nostre Poble es intel·ligent, no s'oblide mai d'això.