miércoles, 26 de octubre de 2011

BIM - PSOE MONTAVERNER

AQUEST ES EL BUTLLETI D'INFORMACIO MUNICIPAL QUE ESTEM REPARTINT












A mes a mes, ací podeu consultar també l'informació relacionada amb el que hem redactat per a informar-vos de tot AMB TRANSPARENCIA.......


SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE L’AJUNTAMENT CELEBRADA EL 8 D’ABRIL  DE 2009

CINQUÈ: ADQUISICIÓ DE L’EDIFICI DENOMINAT “CONVENT”, APROVACIÓ DEL CONVENI CORRESPONENT.-

 Vist l'expedient instruït per a l'adquisició d'un immoble propietat de LA FUNDACIO SAGRADA FAMILIA situat en AV. San Pancraç, nº 21, per procediment negociat sense publicitat.

Vist que ha estat redactat i signat un contracte de compravenda amb condició suspensiva entre la propietat de l'immoble objecte d'aquest expedient en el que s’estableixen les condicions per a l’ adquisició a títol onerós per l'Ajuntament, econòmiques, el termini de pagament i la finalitat de l’adquisició de referència.
 Examinada la documentació que l'acompanya i d'acord amb la mateixa i de conformitat amb el que estableix l'article 135.3 i la Disposició Addicional Segona de la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic,
Finalitzades les intervencions, el Ple de l’Ajuntament, PER UNANIMITAT DELS MEMBRES assistents a la sessió, ACORDA:
            PRIMER.- Aprovar provisionalment l'adquisició de l'immoble denominat “CONVENT”, propietat de LA FUNDACIO SAGRADA FAMILIA, pel preu de CINC-CENTS MIL euros, (500.000 €).
SEGON.-  Aprovar en la seua totalitat el contracte signat entre ambdues parts, amb totes les condicions  establertes en el mateix.
TERCER.- Notificar a la Fundació Sagrada Família, propietari del bé immoble, el present, perquè siga elevat a la Conselleria de Justícia en qualitat de Protectorat de Fundacions, de conformitat amb allò establert a l’estipulació setena del conveni referit.
QUART.-  Publicar l'adjudicació del contracte per mitjà d'anunci en el Perfil del Contractant.


CONTRATO DE COMPRAVENTA DEL CONVENTO
En Montaverner, a seis de abril de dos mil nueve.
ESTIPULACIONES
Primera.- OBJETO Y PRECIO.
a.-) La Fundación Sagrada Familia vende al Ayuntamiento de Montaverner, ………. el inmueble descrito en el Exponendo 1º por la cantidad de Quinientos mil euros (500.000 €).
Segunda.- FORMA de PAGO.
a.-) En el momento de la firma de la escritura de compraventa se abonará la cantidad de veinte mil euros (20.000 €) mediante cheque bancario nominativo.
b.-) El resto del precio queda aplazado y se abonará por el Ayuntamiento de Montaverner mediante la entrega de veinte mil euros (20.000 €) anuales, …………. Dicha cantidad se pagará anualmente entre el uno (1) y el treinta y uno (31) de julio mediante transferencia bancaria ……………………..
c.-) Los importes de la segunda y sucesivas cuotas anuales se actualizarán en cada anualidad usando un porcentaje de incremento del 2% anual ……………………………….
g.-) El retraso en el pago de la cuota generará automáticamente a favor de la Fundación el devengo del interés legal del dinero, sin perjuicio de la facultad de resolver el contrato pactada en la letra a) de la estipulación quinta.
Cuarta.- COMPROMISOS ADICIONALES de ambas partes.
b.-) El Ayuntamiento de Montaverner se compromete a ejecutar cuantas acciones sean necesarias a los efectos de restauración y consolidación de futuros usos del inmueble, cuyo solar y edificación deberá estar siempre calificada urbanísticamente como equipamiento dotacional público.
Quinta: CONDICIÓN RESOLUTORIA
b.-) La parte vendedora podrá además retener de las cantidades hasta entonces percibidas el cincuenta por ciento (50%) en concepto de indemnización de daños y perjuicios, que queda así convencionalmente predeterminada, devolviendo al Ayuntamiento el restante 50% de lo percibido.

Anirem donant mes informació ..............................