jueves, 27 de octubre de 2011

Parlem de politica...... be si ens deixen.....

Per a nosaltres la politica es parlar quan els demes callen i deixar parlar quan els demes tenen algo que dir, això es politica, no parlar i parlar i sempre amb tò amenaçant i de superioritat, fent politiques dictatorials i no gens democràtiques.

Per començar, podem dir que tots els plenaris que hem realitzat, tindrien que haver-se quedat damunt la taula, ja que no se'ns ha facilitat la totalitat de la documentació que apareix a l'expedient de cada plenari i per tant no tenim tota l'informació. Això per a nosaltres no es fer Politica.

Podriem continuar dient que l'entrega d'informació per al desenvolupament de la nostra funció, ens tarda molt de temps en arribar, de vegades mes d'un mes, quan la Llei diu que son 5 dies. Això per a nosaltres no es fer Política.

Dedicar-se a la politica, implica treballar, i treballar per el poble i per al poble, no interposant els interesos partidistes davant dels interesos del poble. O excusant-se que no som Politics, que no cobrem per això, que no cobrem? Qui no cobra per dedicar-se a açò, senyora Alcaldessa? Quan no es té ganes de treballar, passa el que està pasant amb Innovem, o el que pasarà amb la resta del poble. La prova es tant simple com vore que no hi han ni ganes d'escriure al blog, simplement copiar i pegar i ja està.

I si es vol, es pot parlar d'Innovem, començant per la falta d'informació al Consell d'Administració o les reunions extraoficials sense cap tipus d'acta, ni oficialitat ni res. Això es fer Politica...?

I com no parlar de la rentabilitat de l'empresa? Com pot no ser rentable una empresa que ha pogut eixir endavant despres de superar una crisi com la que va patir amb un deute mes gran que el que diuen que te ara, amb un patrimoni que podria construir un altre poble sencer, o amb uns projectes que podrien fer de Montaverner un referent a la Vall d'Albaida? Senyors, com no pot ser rentable una empresa així???? Ja voldrien mes de la mitat d'empreses d'Espanya tindre tot el que te Innovem. El que hi ha que fer es tindre ganes de que les coses funcionen, si no es imposible.

Senyors, no mirem els pobles del costat que el que ells volen es el que tinguem nosaltres, i dediquem-se a que Montaverner no entre en recesió i es quede l'ultim de la vall.

Ho tenim tot, terrenys per a fer el que volem, projectes fets, comunicació per carretera i ferroviaria amb les principals poblacions de la comunitat, tenim un dels millors polígons de la Vall d'Albaida, formem a la gent, donem faena a moltíssima gent, tenim turisme, nom a tota Espanya gracies a MON-DOC, ho tenim tot, i hem de fer que no es perda.

Dediquem-se a fer Política de veritat que per això cobrem i no a arreglar-se el futur.