jueves, 5 de mayo de 2011

Presentació de la candidatura

Què és ser Candidat?
Per a mi ser el Candidat és il·lusió, és ambició, és renovació:
- És il·lusió per poder continuar treballant pel nostre poble i que siga el que tots volem d’ell.
- És ambició per poder fer realitat que tota la gent del poble s’involucren en el poble, en el seu poble.
- I és renovació per a mantenir el futur del poble, del nostre poble!!!!!!!
Perquè el futur del nostre poble “l’hem de fer entre tots”, ens hem d’implicar. Hem d’educar als nostres fills, hem de cuidar als nostres majors, hem de fer les festes i ser festers, hem de ser músics, tenors o sopranos, esportistes... No hem de quedar-nos a casa, hem d’eixir i gaudir del nostre poble.

I perquè tots pugueu gaudir de MONTAVERNER, ahí hem estat nosaltres, per a fer un camp de futbol i un pavelló on els nostres fills puguen practicar l’esport que desitgen, un centre de dia on cuidar als nostres majors, una EPA per formar als adults que no varen tindre la seua oportunitat,
Sí, ahí estarem, desenvolupant un parc logístic i comercial perquè la gent de MONTAVERNER puga tindre feina.
Sí, ahí estarem, progressant i fent un futur digne per al nostre poble.
Mireu, jo no sóc molt major, però recorde quan MONTAVERNER era un bancal, on el futur depenia del camp. De si plovia molt o poc, de si la collita era bona o no.

Que sí, que jo he anat a veremar en el meu iaio, a fer olives, ametles, ...de tot....
En fi, ara el nostre poble té industria i uns serveis que no els té quas que ningun poble del voltant.
MONTAVERNER s’ha obert al progrés, utilitzant energies renovables i de baix consum per ser més sostenible, creant una xarxa wi-fi per poder tindre l’ultima informació en qualsevol racó.
MONTAVENER ara té un polígon industrial que dona feina a molta gent, i tindrà un polígon industrial que crearà molts més llocs de treball, perque tots els veïns de MONTAVERNER puguen, en estos temps que corren, tindre una feina digna i al costat de casa.
I això ho hem fet tots nosaltres, tots els muntavernerins i muntavernerines, implicant-nos, mirant  cap avant.
ARA MONTAVERNER TÉ UN FUTUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Però aquest futur del que vos parle no s’ha aconseguit en dos dies, no, aquest futur que estem vivint ara fa 24 anys que ve fent-se, 24 anys amb esforç i dedicació d’una gent que ha perdut temps de la seua vida i s’ha preocupat perquè MONTAVERNER siga el que és ara, i tinga una projecció i una visió de futur de progrés i modernitat.
 I hem de fer que eixe futur continue tenint futur, per això estic jo ací, per això estem tots ací, implicant-nos, renovant la imatge del nostre poble. I hem de fer que la joventut de MONTAVERNER s’impliquen, perquè ells són el futur, i si els joves muntavernerins no s’impliquen, el nostre poble no tindrà futur. I ho hem de fer des de l’educació, la formació i la cultura del nostre poble, sabent qui som i d’on  venim, però sobretot, que volem ser i on volem anar.
Hem de fer que vegen eixes xicotetes coses que fan gran MONTAVERNER. Les nostres tradicions, la nostra història...
 Els hem d’ensenyar a que escolten als nostres majors i que vegen tot el que ells han fet pel seu poble, que participen de, i amb les nostres associacions, que descobrisquen tota la riquesa que els ofereix el nostre terme, rius, barrancs, fonts, en fi, tot el que és MONTAVERNER.
A mi MONTAVERNER m’ha curat quan he estat malalt, m’ha donat una formació i una educació que m’ha ajudat a acabar una carrera, m’ha ensenyat a compartir, a conviure amb els demés, m’ha emocionat amb els seus teatres, musicals, concerts, m’ha fet gaudir de les festes, m’ha donat un faena.... I ara, ara que hem dona l’oportunitat de poder ajudar a la gent del meu poble, que tinc que dir jo...?  CLAR QUE Sí, EN ELS ULLS TANCATS!!!!!!!!!!!!!!
Jo no vull ser l’ ALCALDE dels SOCIALISTES de MONTAVERNER, jo vull ser l’ ALCALDE de tots els de MONTAVERNER. Perquè no hem de mirar colors ni banderes, hem de mirar persones, hem de mirar cap avant, cap al futur del nostre poble, i per això hem d’estar units.      PERQUÈ FEM FALTA TOTS.
Com ja he dit abans, la meua Candidatura no fa més que renovar la imatge del nostre poble i reforçar un projecte de futur que fa anys que està realitzant-se. Fer de MONTAVERNER el poble on volem viure, on volem que cresquen els nostres fills, on volem educar-nos, on volem fer esport, on puguem gaudir de les festes, dels amics, de la família, dels parcs, d’un bon passeig pel terme, on ens hem de formar com a persones i llaurar-nos el nostre futur.
HEM DE SENTIR MONTAVERNER.
HEM DE VIURE MONTAVERNER.
HEM DE GAUDIR MONTAVERNER.
EN FI HEM DE FER NOSTRE MONTAVERNER.