miércoles, 28 de septiembre de 2011

Despres de celebrat el Plenari ordinari del dia 28 de Setembre de 2011, pasem a repasar els punts que s'han tractat:

1.- S'han presentat les dos actes dels anteriors plenaris, el ordinari del dia 21 de Juny de 2011 i l'extraordinari del dia 10 d'Agost de 2011, per a la seua aprobació, i després de corregir varios errors de transcripció, s'ha passat a la seua aprovació.

2.- En aquest punt s'ha donat compte de les Resolucions d'Alcaldia desde el nº 27 de data 16/06/11, fins el nº 62 de data 23/09/2011. 

Ací està inclosa la Resolució nº 53 de data 24/08/2011, on li deneguen al nostre Grup, la copia escrita de qualsevol document segons l'apartat 1 de l'article 16 del ROF, on diu: el lliurament de còpies es limitarà als casos esmentats d'accés lliure dels regidors a la informació i als casos en què això siga expressament autoritzat pel President de la Comissió de Govern.

3.- En aquest punt s'ha donat compte tant del Registre d'entrada en l'Ajuntament, aixi com el Registre d'eixida.

4.- Aci s'ha presentat l'informe sobre el compliment de la Llei de Mesures contra la Morositat, la Llei 15/2010, que implica un control de totes les factures registrades a l'Ajuntament i que no hagen estat pagades abans de 55 dies que es el que marca la llei.
Amb l'informe, venia la relació de factures registrades i aquesta es la suma de tot el que està pendent de pagament:
     Any 2007         275,25 €
     Any 2008         520,45 €
     Any 2009      2.496,03 €
     Any 2010    10.115,69 €
I per a l'any 2011 i a data prevista de pagament de 07/09/2011, queden 91.170 €.
Vista ara tota aquesta informació, i a falta d'inspeccionar les factures que s'han pagat, s'ens plantetja el dubte de si "la situación económica del Ayuntamiento" que va ser publicada en el "BIM de l'Ajuntament" es certa o no.

Després ha passat al torn dels precs i preguntes, i han eixit els següents temes:

1.- El tema de l'urbanització tant del Sector 8 del Poligon Industrial La Cava, així com el del Pla de Colata, on ens han dit que encara no poden contar res.
La subvenció per a portar la llum desde l'Olleria fins a Montaverner per al sector 8, si que està demanada, però no es sap encara quan començarà o si es farà.

2.-També s'ha preguntat per l'estat d'Innovem i ens han dit que tampoc es podia parlar en eixos moments.

3.- Despres hem preguntat perquè no han sigut plantejades les mocions tant de SI AL VALENCIÀ com la de LES BANDES DE MUSICA, que varem proposar el Grup Socialista, i la resposta ha sigut que "no debatrem coses que no siguen de Montaverner".
Creguem que l'educació en valencià es bàsica per el futur, tant del nostres fills així com el de la nostra Comunitat, i, que seria de les festes sino fora per les bandes de música, o el futur dels educadors de música sense conservatoris........

4.- S'ha tret el tema del menjador del col.legi públic Doctor Esplugües, i ens han dit que hi ha una bona opció per a fer-lo nou, però que hi ha por a arriesgar-se per part del Consell Escolar i del Director.

5.- També hem criticat "la neteja" de la Senda Verda, ja que es una pena que un paratje com el que tenim puga desapareixer,de la part que va ser oberta l'any passat, es a dir, més enllà de la font del Povil, i la resposta a sigut que l'han netejat 4 vegades, però que desconeixien l'existència d'eixe tram, aixi com que els pareixia una barbaritat fer obresal costat del riu...

6.- I per a finalitzar, hem estat parlant del tema de les antenes, a nosaltres ens preocupen les antenes instalades en Propietats Privades, i al Govern les Municipals.....