jueves, 22 de septiembre de 2011

Hui hem estat a la capital del Turia, a Valencia, on ha tingut lloc un acte de precampanya i on ha estat amb nosaltres el Candidat Socialista a la Presidencia del Govern, Alfredo Perez Rubalcaba.



Ha estat un acte on Rubalcaba ens ha mostrat part del que serà la seua proposta per a fer del nostre pais, un lloc on tots puguen viure amb DIGNITAT i no perguen ningun dels DRETS que ens corresponen. Fent d'esta la nostra societat, una societat que abraçe al mes desfavorit i l'ajude a poder mirar cap avant.



El seu projecte tindrà com a primer repte, EL TREBALL. Eixe mal de cap que ens porta a tots a la deriva i que deu ser la primera prioritat per a tots.


També seguirà en la linea de la EDUCACIO PUBLICA PER A TOTS, apostant per a crear mes llocs de treball vinculats en la docencia, ja que en la educació està el nostre futur.


Un altre dels punts importants, serà la SANITAT PUBLICA PER A TOTS,  aixi com la DEPENCIA, ja que son un dels pilars bàsics de la nostra societat.



I com a punt mes important, treballarà conjuntament amb Europa per a que entre tots pugam eixir d'esta crisi que no fa mes que ofegar-nos.

AMB RUBALCABA SI PODEM……