martes, 20 de septiembre de 2011

Quan comença un nou projecte, tot el mon que està involucrat, està il.lusionat i amb moltes ganes de que siga un projecte que agrade a tots......

Açò es el que es pensava tant l'antic equip de govern del nostre poble com la directiva del futbol de Montaverner quan es va decidir invertir en la renovació de l'antic camp de futbol LA CAVA, ja que en la nostra població aquest esport està molt acceptat desde fa molts anys, i es va construir el nou camp EL PIVER..........

Uns anys després, el IL.LUSTRISSIM PRESIDENT DE LA DIPUTACIO DE VALENCIA, va decidir posar de moda tant els camps de gespa artificial, aixi com les pisines cobertes i les pistes de padel, aportant una part dels diners la DIPUTACIO, i una altra els ajuntaments que vullgueren fer alguna d'aquestes obres.

El nostre poble va decidir que el nou camp de futbol, EL PIVER, tenia que tindre gespa artificial, i aixi es va fer, gestionant-se desde l'ajuntament de Montaverner governat per el Grup Socialista.

Una vegada acabada l'instalació de la gespa, aixi com el Pavelló cobert que tenim a la població, es van fer les gestions oportunes per a les inauguracions tant d'una obra com de l'altra, però casualitats de la vida...... el President de la Diputació no va poder vindre i varen tindre que fer una Jornada de portes obertes, per tal de que els veïns del nostre poble pugueren disfrutar de les obres que fan progresar Montaverner.

Doncs bé, el passat divendres 16 de Setembre va quedar inaugurat el camp de gespa del PIVER sense ninguna al.lusió a aquella gent que es va preocupar i ocupar fent les gestions necessaries, per a que l'il.lusionant projecte de fer que l'equip de futbol de Montaverner practique el seu esport amb més facilitat i puguen eixir del nostre poble les futures estrelles del futbol nacional, es fera realitat.

Tot va quedar com que el camp de gespa l'ha pagat el President de la Diputació, i l'ha inaugurat la nova alcaldessa....... VERGONYOS..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serem lo que serem, però som de Montaverner..........